KNJIGE/KARTE


Meditacija Sandi, Knjiga čisto srce

Knjiga čisto srce

 

Meditacija Sandi, Knjiga 365 novih spoznanj,

Knjiga 365 novih spoznanj

Knjiga 365 dni do popolnosti je namenjena iskalcem ljubezni in svetlobe, ki želijo najti pravo pot v svojem srcu. Uporabljate jo lahko na več načinov. Prvi je, ko še ne verjamete dovolj vase.  Knjigo preberete na tisti strani, kjer se vam trenutno odpre. Drugi način je, ko je ljubezen že del vaše notranje trdnosti in samozavesti. Knjigo preberete tam, kjer je datum vašega rojstva. Tretji  je, ko že verjamete vase in ste na poti pogumnih in hrabrih. Knjigo odprete čisto vsak dan, preberete, kaj vam sporoča, in čim prej uresničite napisano. Verjemite vase in vaš napredek ne more izostati. Sporočila so pot poguma in potrebnih sprememb, ki si jih želite v svojem srcu, a včasih ne opazite resnice, ki se vam odmika, ko ne verjamete vase in v idealen razplet dogodkov. Sprejmite se kot del vesolja, ki vam stoji ob strani, ko se zavedate svoje popolnosti, in vas bodri na poti vase, vvaš notranji mir in vam daje moč ter pogum za potrebnespremembe. Duhovni svet je del vas, ko se prepustitenotranjim občutkom in uživate v vsakem trenutku, ki galahko polepšate tudi drugim s svojo zrelostjo in širjenjempozitivne komunikacije.

 

 

Meditacija Sandi, Knjiga Božja pot razsvetljenja,

Knjiga Božja pot razsvetljenja

Za vse poznavalce duhovnosti in vse, ki želite nekaj narediti zase, priporočamo branje knjige Božja pot Razsvetljenja, kjer avtor opisuje svojo pot spoznavanja zakonitosti, ki veljajo v vesolju, pot osebne preobrazbe in pot do višjih ciljev našega življenja.

Za vse poznavalce duhovnosti in vse, ki želite nekaj narediti zase, priporočamo branje knjige Božja pot Razsvetljenja, kjer avtor opisuje svojo pot spoznavanja zakonitosti, ki veljajo v vesolju, pot osebne preobrazbe in pot do višjih ciljev našega življenja. Opisuje preizkušnje, skozi katere lahko duhovno rastemo, tehnike in pravila meditiranja, kakor tudi težave s katerimi se lahko srečujemo na poti osebnostne in duhovne transformacije.

 

 

Meditacija Sandi, Knjiga Priročnik življenja

Knjiga Priročnik življenja

Dolinar Sandi v svoji četrti knjigi opisuje odnos do samega sebe, opisuje pot samosprejemanja in notranje poti v izgradnji celovite osebnosti, notranjega miru in trdnih temeljev prihodnosti. V knjigi se lahko najde vsakdo, ki si želi vnesti spremembe v svoje življenje, najti pot v harmoniji s samim seboj , družbenimi standardi in najti poti, ki vas oddaljujejo od napačnih odločitev in neodločnosti, ko je potrebno sprejeti posledice svojih napak.

Uporabljate jo tako, da najdete poglavje, ki vam ustreza, preberete prvih pet misli, ki vas povezujejo s samim seboj. Naslednji dan spet pet naslednjih in tako naprej, dokler ne najdete poti notranjih usmeritev in prave poti, ki si jo želite v svojem srcu. Prava pot je tista, ki vas oddaljuje od dotedanjega dela na sebi, ki ne izvira iz resnice, samosprejemanja in družbenih norm. KO pridete sedmi dan do šestintridesete misli, udejanite vse prebrano in pojdite na naslednje poglavje, ki vam ustreza po notranjem občutku in se vam zdi, da vam ravno to področje manjka v izgradnji samega sebe kot celovite osebnosti, sposobne se spoprijeti z vsemi izzivi današnjega dne.

Uporabljate jo lahko tudi tako, da si zastavite določeno vprašanje in najdete odgovor na tisti strani, kjer naključno odprete knjigo. Preberite obe misli in najdite zaključek v svojem srcu.. Knjiga vas povezuje s samim seboj, vam da moč in pogum, da se postavite zase v vsaki stresni situaciji, verjamete vase in se odločate po svoji vesti.

 

Meditacija Sandi, Knjiga Nova Spoznanja

Knjiga Nova Spoznanja

Avtor se v knjigi trudi obrazloži vse pojave v vesolju na povsem nov, znanstveni in duhovni, način. Ko se povežete z vesoljem, postanete eno. Ko se znate postaviti zase na povsem pravilen in umirjen način v še tako težkih okoliščinah, to enost vnesete v svoje vsakdanje življenje kot popolnost vsakega trenutka. Vesolje vas podpira v vseh vaših željah, ko ste v stiku s seboj, in ravno Sandi se trudi pripeljati vso Božjo ljubezen do vsakega, ki se sprejema, se trudi najti pravo pot v sožitju z vsemi, s katerimi se prepletajo njegove poti, in najti mir ter uspeh v notranjem zadovoljstvu. V knjigi opisuje, kako najdete pot do samega sebe, kako najdete prava izhodišča za potrebne spremembe v svojem vsakdanjem življenju.

 

Meditacija Sandi, Karte Božje posvetitve

Karte Božje posvetitve

Karte Božje posvetitve so namenjene vsem, ki se ukvarjate z delom na sebi in v sebi iščete priložnost narediti spremembe, ki so nujne za optimalno delovanje v vsakdanjem življenju.

Predstavljamo vam novost na duhovnem področju, energetske karte, ki vas vsakodnevno povezujejo z duhovnim svetom. Potrudite se biti boljši iz dneva v dan in karte vam nudijo podporo v vašem osebnostnem spreminjanju in sprejemanju, odpirajo vam pot notranjega uvida v vašo notranjost in vam dajejo pravo ravnovesje med duhovnim in materialnim svetom. V kartah boste našli tiste odgovore, ki vam lahko dajo delček upanja v potrditev vaše življenjske poti, odpirajo vam nova spoznanja o vas samih in vam dajejo moč in pogum na poti vaših sprememb vase.

Ko karte prvič primete v svoje roke, jih obrnite na stran kjer je besedilo, jih premešajte po svojem občutku in obrnite prvo zgornjo karto. Ta karta se imenuje prva karta, predstavlja vašo posvetitev in pot do vašega poslanstva.

Potem jih lahko uporabljate na več načinov. Najpogostejši je ta, da jih premešate in si izberete eno karto po trenutnem občutku, jo postavite na vidno mesto v svojem domu, in tako vam ta karta prinaša mir in spokoj v vaš dom. Karto postavite čim višje in v prostor kjer se najdlje zadržujete.

Lahko jih premešate in izberete zgornjih pet kart, jih položite predse in te vam nakazujejo trenutno situacijo v vašem materialnem življenju, nakazujejo pot potrebnih sprememb in vam dajejo iztočnice za potrebne spremembe. Tako jih uporabljajte enkrat na teden. Istočasno lahko na mizo predse položite pet spodnjih kart, ki vam nakazujejo potrebne duhovne spremembe v vašem življenju in vas postavljajo na pot duhovnega poguma ter potrebne notranje moči za vse spremembe, ki so nujne na vaši poti duhovnega samorazvoja. Ko imate karte pred sabo, si jih najprej dobro oglejte, potem jih obrnite, preberite celotno besedilo in ugotovili boste kakšne so potrebne spremembe in na kaj morate biti v življenju pozorni.

Avtor vam nudi svoje izkušnje in duhovne povezave, ki so plod njegovih dolgoletnih zaznav in raziskav na področju duhovnosti, njegovih duhovnih povezav z duhovnim svetom, ki vam prinaša blagoslov in podporo duhovnega sveta v kritičnih trenutkih vaših notranjih sprememb in odločitev na poti vase in v vaš notranji mir.