APLIKACIJA


Meditacija Sandi, Rokovnik 2017,

Edinstveno duhovno doživetje z mobilno aplikacijo "Začuti energijo"

Uporaba aplikacije Začuti energijo je idealna za zmanjševanje stresa, jeze in nizkih čustev, ki vas vsakodnevno oddaljujejo od mirnega, urejenega, zadovoljnega življenja ter harmoničnih medsebojnih odnosov. Namenjena je vsem, ne glede na to, ali ste se šele odločili za prve korake dela na sebi ali pa ste meditacije vešči in že občutite njene blagodejne učinke.

Namestitev aplikacije Začuti energijo je popolnoma brezplačna in omogoča, da lahko brezplačno uživate v eni meditaciji, prebirate sončev in lunin horoskop ter energetske članke, ki opisujejo delovanje duhovnega sveta in osvetljujejo razvoj človeštva.

Svojo pot dela na sebi lahko nadaljujete z nakupom meditacij (7 ali 31 meditacij, vsaka traja 10 minut) le za 50 centov na dan v mesečni naročnini. Prednost vsakodnevne meditacije je v hitrejšem osebnostnem napredku in intenzivnem delu na sebi.

Aplikacijo Začuti energijo je zasnoval Sandi Dolinar, ki vodi meditacije že 17 let ter s svojimi duhovnimi sposobnostmi pomaga razsvetljevati ljudi in jih usmerjati na pot osebne transformacije. Izkušnje so pokazale, da se tisti, ki obiskujejo njegove meditacije, začnejo intenzivno spreminjati na bolje ter z delom na sebi rastejo in nadgrajujejo svoje življenje.

Brezplačna namestitev aplikacije: